Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

SCOUTERNAS LÅNGPROMENAD

Lördagen den 1 november är det återigen dags för årets Långpromenad i Tranemo. I år firar detta evenemang hela 50 år och Tranemo Scoutkår kommer att tillsammans med Sparbanken Tranemo ge samtliga deltagare en 50-årspresent vid starten.

Nytt för i år är att Tranemo Scoutkår, i samarbete med Sparbanken Tranemo, erbjuder samtliga deltagare att Swisha anmälningsavgiften vid starten. Genom att Swisha betalningen får Tranemo Scoutkår en mycket säker och effektiv hantering av anmälningsavgifterna.

Swish logoTranmo Scoutkårs loggo

Utgiftskollen

Har du koll på dina utgifter den här månaden?

Med Utgiftskollen i Mobilbanken ser du direkt vart pengarna tagit vägen. Utgiftskollen kategoriserar de flesta av dina utgifter automatiskt. Restaurangbesöket hamnar i kategorin "Restaurang och café" och den nya tröjan under "Kläder och skor".

Swish

Har du laddat ner Swish-appen men inte kommit igång?

Med Swish kan du skicka och ta emot pengar via ditt mobilnummer. Använd Swish när du till exempel vill dela på lunchen, samla in pengar till en gemensam present eller betala tillbaka ett lån till en vän. Om du redan har laddat ner Swish-appen men inte aktiverat tjänsten kan du enkelt göra det i Mobilbanken eller i Internetbanken.

Aktuellt

Varning för falska annonser och erbjudanden på Internet

Annonser med falska erbjudanden på internet och framför allt Facebook ökar. Det kan till exempel gälla att du tror att du gör ett engångsköp eller får ett gratisprov men i det finstilta står att du köper en prenumerationstjänst. Kom ihåg att det alltid är ditt ansvar som konsument att kolla villkoren. Nu varnar även Konsumentverket för denna typ av abonnemangsfällor.

Facebook

Sparbanken Tranemo på Facebook

19 oktober 1904 grundades
Östra Kinds Sparbank av
J.P. Olsson. Han ville skapa
en lokal bank som alltid
satte kunderna och Tranemo
kommuns utveckling först, 
och än idag - drygt  100 år
senare - drivs Sparbanken
Tranemo av samma vision.
Genom Stiftelsen Sparbanken
Tranemo stöttar vi lokala idéer
och lokalt engagemang inom
näringsliv, forskning, ut-
bildning, idrott och kultur.

Aktuella räntor

Fasträntekonto 3 mån1,10%
Fasträntekonto 6 mån1,10%
Tranemokonto0,30%
e-sparkonto0,10%
Ungdomskonto0,25%
Bolån 3-mån2,35%

 

Stäng Skriv ut