Hoppa till textinnehållet

Länka till Sparbanken Tranemo.se

Länka gärna till Sparbanken Tranemo.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna.

Observera att länkning till Sparbanken Tranemo.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning.

Länkning till Sparbanken Tranemo.se

  • När du länkar till Sparbanken Tranemo.se vill vi gärna att namnet Sparbanken Tranemo ingår i länknamnet, till exempel "Sparbanken Tranemo", "Till Sparbanken Tranemos webbplats", "Läs mer om Sparbanken Tranemos bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Sparbanken Tranemo inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Sparbanken Tranemo.

Hantering av vår logotyp

Sparbanken Tranemo är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
Swedbank Logo White Background 125 px
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Sparbanken Tranemos logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.