Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används. Läs mer om cookies och hur du kan stänga av dem.

OK
Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Support för Värdepapperstjänsten

Här hittar du information om de vanligaste funktionerna i Värdepapperstjänsten, avtal och blanketter och får svar på de vanligaste frågorna om tjänsten. Tveka inte att kontakta oss om du har andra frågor eller funderingar.

Kvinna på kontor

Vanliga funktioner i värdepapperstjänsten

I Värdepapperstjänsten kan du bland annat köpa och sälja värdepapper, läsa analyser om de aktier och marknader våra analytiker följer, titta på dina innehav, ta fram nya eller gamla notor samt skapa underlag till deklarationen.

Man som ler vid dator

Frågor och svar, avtal och dokument om värdepapperstjänsten,

Här hittar du svaren på den vanligaste frågorna om värdepapperstjänsten i internetbanken och avtal och dokument till tjänsten.

Stäng Skriv ut