Hoppa till textinnehållet

Tankar från VD

Sparbanken Tranemo är en fristående och självständig bank med lokal förankring. Det högsta beslutande organet i en sparbank är 24 st huvudmän som till hälften utses av Tranemo kommun. Dessa huvudmän utser i sin tur bankens styrelse. Såväl huvudmän som styrelseledamöter är människor som lever och verkar i vår bygd och känner för vår bygd och vill bankens och kommunens bästa.
 

Sparbanken är inget aktiebolag och har inga ägare som ställer krav på utdelning. De årliga överskotten stannar därför kvar i banken i syfte att bland annat trygga insättarnas pengar och utveckla sparbanken. Vi har som huvuduppgift, och har haft i 100 år, att utveckla våra kunders ekonomier. men sparbanken har också en sådan unik ställning i Tranemo kommun att man har ett stort intresse av att vara med och se till att Tranemo kommun är och förblir en attraktiv bygd att leva och verka i. Vi är en bank som erbjuder Dig som kund allt som kan förknippas med bank. Andra banker tar bara hand om valda delar av Dina bankaffärer ex Din lön, Dina lån, Din pension. Vi ser till helhelten och tar hand om allt.

Med hjälp av internet, betalkort, telefon m.m. så sköter Du enklast Din vardagsekonomi. Men ibland behöver man någon att prata med om sin ekonomi. Då kan det kännas bra att kunna vända sig till någon man känner och som tar sig tid att prata igenom Din ekonomi.
 

VÄLKOMMEN TILL SPARBANKEN TRANEMO

VD
K-G Magnusson

KG-Magnusson