Hoppa till huvudinnehåll

Digitala betaltjänster - betala med mobilen eller klockan

Att ansluta sitt bankkort till mobilen blir allt vanligare. Här hittar du information om våra digitala tjänster och hur du ansluter dig. Till exempel till Apple Pay eller Sparbanken plånbok.

Betala med mobil eller smartklocka

Du betalar genom att blippa din mobil eller smartklocka mot kortläsaren och pengarna dras från det kort du har kopplat till tjänsten. Du kan också ta ut pengar i uttagsautomater där du kan blippa, funkar både hemma och utomlands. 

Apple Pay

Nu kan du som har ett bank- eller kreditkort hos Swedbank och sparbankerna ansluta kortet till Apple Pay och betala med mobilen.

Young man accepting a digital payment from a customer in a cafe

Sparbanken plånbok

Sparbanken plånbok är en digital plånbok. Med appen Swedbank plånbok betalar du snabbt, smidigt och säkert med din mobil.

Leende man med grön jacka står och håller i en telefon i staden

Google Pay

För snabb, enkel och säker betalning i butik, på nätet eller i appar.

Cafébord där en man betalar med Samsung Pay

Samsung Pay

Anslut ditt bank- eller kreditkort till Samsung Pay och betala sedan säkert i butik med din Samsung - klocka eller mobil.

Fitbit Pay

Fitbit är smartklockor som du kan betala med i butik. Du ansluter enkelt ditt bankkort Mastercard och betalar sedan säkert med din klocka.

Tre kvinnor står och fönstershoppar i staden

Garmin Pay

Garmin är smartklockor som du kan betala med i butik. Du ansluter enkelt ditt bankkort Mastercard och betalar sedan säkert med din klocka.

Two young adult friends smiling

Xiaomi Pay

Xiaomi är smartklockor som du kan betala med i butik. Du ansluter enkelt ditt kort och betalar sedan säkert med din smartklocka.

Betala med wearables och smarta accessoarer

Det är till exempel en klocka med ett chip i armbandet istället för en smartklocka. Du betalar genom att blippa din klocka mot kortläsaren och pengarna dras från det kort du har kopplat till din klocka. Du kan också ta ut pengar i uttagsautomater där du kan blippa, funkar både hemma och utomlands. 

Fidesmo Pay

Fidesmo Pay

Smidig betalning i butik med klocka eller annan enhet som stödjer tjänsten.

Barista skummar mjölk i ett café

DigiSeq

Med DigiSeq kan du betala smidigt i butik med klocka, skjorta, nyckelring eller annan enhet som stöder tjänsten.

Swatch Pay

Med Swatch Pay kan du betala smidigt i butik med din klocka.